Onze recreanten afdeling bestaat uit een gemêleerde groep spelers van alle leeftijden en niveaus. Er is plek voor ervaren spelers die op “retour” zijn van competitieniveau als ook beginners die dit voor het eerst spelen. Ook is de verhouding heren / dames in goede balans.

 

Graag zien we in deze groep nog meer recreatief spelende mensen. Dit kunnen mensen zijn die nog nooit badminton gespeeld hebben maar ook oud leden die in een ver verleden al eens bij onze vereniging gespeeld hebben. De huidige groep helpt nieuwe potentiële leden graag op weg met het aanleren van spelregels en technieken.

 

Naast de gezelligheid op de baan is er ook gezelligheid naast de baan of in de kantine. Zo worden er af en toe ook leuke bezigheden naast het badmintonnen georganiseerd.

Wil je iets meer weten over de mogelijkheden, wandel dan gewoon even binnen op één van onze recreatieve speelavonden op Maandag 19:00-20:30 uur of donderdag 20:30-22:30 uur of neem contact op met de secretaris van de Roosterse BC. (secretaris@roostersebc.nl)

 

Je kunt, mits van correcte zaalsportschoenen voorzien, al direct eens meespelen en proberen of deze sport jou bevalt. Wij handhaven normaal in een probeertijd van 3 weken alvorens je kunt beslissen of je lid wilt worden. 

Het contributie-overzicht staat hier