De Roosterse Badminton Club speelt badminton op het hoogste niveau van Nederland, namelijk op Eredivisie niveau. Hier zijn wij trots op en wij zouden het bereikte resultaat graag voor de lange termijn willen borgen. Niet alleen voor de vereniging maar ook voor de regio. Ons streven is dan ook om (talentvolle) jeugd uit de regio te enthousiasmeren voor deze mooie sport en intensief te begeleiden. Dit betekent automatisch dat we niet kunnen én willen besparen op de kwaliteit en het niveau van onze trainers, spelers en materiaal.

 

Zonder de samenwerking met en de financiële steun van onderstaande bedrijven en donateurs zou de Roosterse Badminton Club niet in staat zijn om badminton te spelen op het huidige niveau. Wij danken onze sponsors en donateurs dan ook hartelijk!

De Roosterse Badminton Club heeft een trouwe aanhang. Het zou mooi zijn als onze leden, supporters en bezoekers van deze website de diensten en producten van onze sponsors zouden willen (blijven) afnemen en aanbevelen bij familie, vrienden, zakenrelaties en bekenden.

 

Uiteraard zijn wij, naast de huidige sponsors, voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren die onze vereniging willen steunen. Graag gaan wij met u in gesprek over de verschillende sponsormogelijkheden, zoals:

  • Uw bedrijfsnaam verbinden aan de vereniging;
  • Shirtsponsoring;
  • Sponsoring door middel van reclameborden in de sporthal;
  • Het plaatsen van baanborden tijdens de (Eredivisie)wedstrijden;
  • Vermelding van uw logo op de website met mogelijkheid tot doorlinken naar uw eigen bedrijfspagina;
  • Diverse reclame-uitingen via Social Media kanalen als Facebook en Instagram.

 

Zodra u een e-mail stuurt naar sponsoring@roostersebc.nl, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoofdsponsors


Club van 100


Vrienden van RBC