Trainingskamp 2021

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 18:00

Albertzaal

Dit jaar vond het trainingskamp van de Roosterse BC plaats in onze eigen, vertrouwde sporthal in Roosteren. Luchtbedden, slaapzakken, kussens, tassen, spelletjes, lunchpakketten en zelfs het eigen dekbed werd van het bed afgehaald en meegenomen naar de Albertzaal. En voor sommigen startte het trainingskamp van de Roosterse BC niet op zaterdagochtend maar al op vrijdagavond.

Waarom? 

Gewoon omdat het als vanouds héél gezellig was!

Programma

Er werd dit weekend volop getraind (zowel binnen als buiten), waarbij het fysiek hard werken werd gecombineerd met veel spel en plezier. Op zaterdag was er een BBQ plus buffet, verzorgd door Courage Catering. Het goede eten, een lekker biertje van de tap, de zelfgemaakte cocktails of gewoon een colaatje - en uiteraard de muziek van DJ Roberto - zorgden ervoor dat de stemming er goed in zat. Er werd veel gelachen, oude herinneringen opgehaald en zelfs gedanst!

 

Op zondag werd er samen ontbeten en was er onder andere spek met eieren. Voor de zondagmiddag was er een toernooitje georganiseerd en werden er mooie badmintonpartijen gespeeld.

Dankzij de inzet van de verschillende vrijwilligers, de trainers en uiteraard de spelers was het een zeer geslaagd, mooi, sportief en leuk weekend. Wat hebben wij er allemaal zin in om te beginnen met het nieuwe competitieseizoen 2021/2022!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.